Om Södra Entreprenad

VÅR AFFÄRSIDÉ

Vi på Södra Entreprenad arbetar ständigt för att hålla oss uppdaterade av utvecklingen i vår bransch. Inom vissa områden ligger vi långt fram, men vi kan alltid bli ännu lite bättre. Vi strävar ständigt efter att förbättra vår service och våra tjänster så att du som kund alltid kan känna dig trygg när du anlitar oss.

Trygghet innebär inte bara att få arbetet utfört inom avtalad tid utan även att det är gjort på rätt sätt och med rätt material och med garanti! Vi anser att utbildning och branschkunskap är två viktiga ingredienser för att kunna erbjuda denna trygghet. Vår personal består av rutinerade, välutbildade killar med mycket lång erfarenhet inom glasmästeri branschen som ser varje ny lösning och modernitet som en utmaning och som samtidigt håller liv i den tradition som yrket bär med sig. Vi arbetar för att så långt som möjligt använda oss av nya lösningar för kommunikation med våra kunder. Internet är en stor del av detta arbete.

MER ÄN 50 ÅR I BRANSCHEN

Södra Glas etablerades 1968 och idag är vi 6 anställda. Vi är huvudleverantör av glasarbeten till bl. a. Botkyrka Kommun. Vi är medlem i Glasbranschföreningen och arbetar efter miljö och kvalitésystem FR2000. Alla på Södra glas är MTK utbildade.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *