Inredningsglas

20130617_131540 – Köksglas, Köksluckor, Bordsskivor, Hyllor, Vitrinskåp, Dörrar, Kontor, Speglar, Kaminglas m.m.

Vi skär och slipar glas efter dina önskemål till ex bordsskivor, hyllor eller fönsterbänkar. Varför inte modernisera köket med målat glas bakom diskbänken eller nya köksluckor med mönstrat glas i gammal stil. Ser diskbänken sliten ut? beställ en målad glasskiva i den kulör som passar dej.

photo1

Har badrummet blivit dax att renovera? speglar och glas istället för kakel?  – Om du vill designa eget och bolla ideer finns det lång erfarenhet att ta del av.

Glasräcken med aluminium eller rostfria stolpar och överliggare i samma material eller varför inte i ett snyggt träslag? Kanske fristående glas utan några stolpar som stör utsikten? Räcken i smidesjärn och säkerhetsglas i gammal stil ger ett rejäljt lyft för det lite äldre huset där man vill bevara utseendet från förr men ändå modernisera med glas -Vi leverar allt från idé till färdig produkt,

Räcke3

Vi tar gärna emot förfrågningar och det kostar ingenting att få Tips och råd, det bjuder vi gärna på för att du som kund skall känna dej bekväm i ditt val av hantverkare.

20130607_121833

20130607_122028

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *